Et blikk på fot på Air Jordan 3 Retro “Laser Orange”

Når det gjelder AJ3, vil du være hardt presset for å finne et par renere enn Air Jordan 3 Retro “Laser Orange”. Denne utmerkede fargen er laget som en del av Jordan Brand’s Summer 2020-kolleksjonen, og er laget for de sydende varme månedene, og vi tar nå et fot på fot takket være disse helt nye skuddene fra @yankeekicks!

Bilde ved hjelp av yankeekicks

Bilde ved hjelp av yankeekicks
“Laser Orange”, som er laget av tumlet skinn, kan skilte med en overveiende hvit øvre med livlige oransje aksenter som tar veien til tungen og eyelets. AJ3s signatur hangtag -funksjoner, som omslutter en Jumpman -silhuett i den.

Nedenfor under er Nike Air Midsole foret med en “sementgrå” yttersåle av gummi, og for å runde det hele, pryder elefanttrykk detaljering av tåboksen og hælen for en eksotisk estetikk som vi alle kjenner og elsker.

Mens Nike Air Jordan 3 Retro “Laser Orange” ennå ikke er bekreftet, forventes de å treffe hyller en gang neste måned. Laget utelukkende for kvinner, som ikke vil hindre noen av dere fra å klemme inn i et par, så la oss få vite om du vil copping! I relaterte nyheter gjør Air Jordan 3 “Cool Grey” fra 2007 comeback!

Bilde ved hjelp av yankeekicks

Bilde ved hjelp av yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post