Utgivelsesminnelse: Ikke gå glipp av Hi Tea X Adidas ZX 7000!

I det som sannsynligvis er et av årets mest uventede samarbeid, har tre stripene gått sammen med ingen ringere enn Hi Tea for Hi Tea X Adidas ZX 7000. Slipp som en del av deres feirende A-ZX-linje , dette tørsten slukkende partnerskap kommer til å falle klokka 9 i morgen på 16. oktober over på Adidas UK!

Det kinesiske tedrikkeselskapets første signatur -adidas sko noensinne, den er malt i en fargepalett som perfekt gjenspeiler deres utvalg av fantastiske drikker. Å bygge på en “syrin” vevd nettbase, en smule “mauve” pryder tåboksen, mens “merlot” aksenter kommer ned på den indre sockliner for en subtil, men slående kontrastpop.

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Overlappet på toppen er en serie marmor -tpu -paneler som minner ganske om melken du vil finne i drinker som boble -te. Et isbitmønster er pepret gjennom hælen, og for å avrunde ZX 7000, skrives Hi Teas berømte tørste kid -logo langs tungen, og avslutter designet.

Enten du vet om merkevaren eller ikke, bør HI Tea X Adidas ZX 7000 ha et sted i samlingen din, så sørg for at du tar en slurk klokka 9 i morgen på 16. oktober over på Adidas UK! Gi oss beskjed om du tar en sluk, og i relaterte nyheter, ryktes Pharrell Williams x Adidas NMD Hu “Dash Green” å være veldig begrenset!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post