En annen Sacai X Nike Ldwaffle er på metoden

Sacai X Nike Ldwaffle vendte markedet helt på hodet da det ble avslørt tidligere i år. Når vi tar konseptet med hybrid sneaker til et helt nytt nivå, er det en leksjon i unik fottøystil, så vel som er et av de mest verdifulle partnerskapene i 2019. Når vi tar fatt på et nytt år, tar vi nå et sniktitt på Chitose Abe neste utgivelse, så vel som vi er hyped!

Først forhåndsvis på deres Paris Fashion Week Runway -show tilbake om sommeren, tar den “svarte” den vanvittige silhuetten i tillegg til at den toner den bare litt. Borte er de kontrasterende tonene til fordel for en tonal kombinasjon som er mye mer rent og allsidig. Når det er sagt, er den vanlige hybridmadness blitt beholdt, med dobbelt swooshes, mellomsoller, tunger, samt snøringer.

Bilde via Alec Levillain
Når det gjelder materialer, er den laget av en premium kombinasjon av nylon, semsket skinn, så vel som skinn, så vel som den også vil avta sammen med en “trippel hvit” versjon også, så hvis du vil ha noe til neste sommer, så har Sacai har passer på deg.

I følge Alec Levillain vil Sacai X Nike Ldwaffle “Black” avta mellom mars så vel som april neste år. Dette er ennå ikke offisielt bekreftet, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mer informasjon når den utvikler seg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post