Yeezy 500 “Utility Black” skal på nytt senere i år!

Hvis du ikke fikk sjansen til å copere Yeezy 500 “Utility Black” tilbake i 2018, er det din heldige dag, som ifølge sneakerinnsidere Yeezy Mafia får det en enorm gjenoppretting senere i år! En av de mest elskede fargene som treffer ørkenrot -silhuetten, vi har ikke sett et lavt topp 500 -fall fordi november 2019, så det er trygt å si at dette kommer til å bli en ganske stor lansering!

Arbeidet med Kanye Wests mange ambisiøse Yeezy -modell til dags dato, er “Utility Black” like stealthy som det blir. Malt i et myrdet fargevalg, er den øvre laget av en kombinasjon av nett, skinn og semsket skinn med et distinkt snøresystem som består av en serie ovale former.

Nede under finner du en sinnsykt tykk mellomsåle som er laget av Adipren. Så behagelig som Adidas ‘økningsteknologi, har den blitt tilført en anti-markerende finish, slik at du ikke vil skru opp noen gulv når som helst snart. For å runde det hele av, blir en serie forseggjorte spor inngravert på enheten, og avslutter den virkelig enestående estetikken.

I følge Mafia kommer Adidas Yeezy 500 “Utility Black” tilbake i november. Det er ennå ikke noe ord om det kommer tilbake i full familiestørrelser, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når det utvikler seg! I relaterte nyheter faller også Yeezy -økningen 380 “Onyx” i november!

Bilde gjennom adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post