Størrelsen? X Nike Air Huarache viser frem Pure ACG-vibber

som fortsetter på en sprue av fremragende samarbeid, Storbritannias-baserte selgerstørrelse? Har nettopp avslørt sin nyeste laginnsats med Swoosh så vel som denne gangen rundt duoen har satt seg til å jobbe med den nylig gjenopplivede Nike Air Huarache. Idrettslig en lignende fargekombinasjon som Air Max 180 “ACG” som begge merkene behandlet tilbake i 2010, er det fjernet at dette paret på samme måte påvirkes av den velkjente alle forholds girlinjen, så vel som vi absolutt elsker nøyaktig hvordan det Ser så langt ut.

Denne huarache som viser frem premiummaterialer så vel som et dynamisk fargeskjema, og tar oss tilbake til de gyldne dagene til silhuetten, så vel som er en som mange OG -sneakerheads vil ønske å plukke opp uten tvil. Huarache er aller første introdusert tilbake i 1992, og er en kult tradisjonell silhuett som nylig har sett en betydelig vekkelse takket være Nikes reklamekampanjer, med mange utmerkede GR-er så vel som par med begrenset utgave snart.

Bilde gjennom størrelse? Størrelse? x nike air huarache

Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom størrelse? Størrelse? x nike air huarache

Int’l frakt

Se mer

Bestående av nyanser av lilla, rosa, gul, rød og svart, er overdelene laget av en blanding av premium semsket skinn så vel som syntetisk nett, med den sokklignende bygningen som klemmer foten din komfortabelt, ifølge den opprinnelige markedsføringskampanjen for Huarache. De holdes fast på plassering av en rygg, så vel som rekkevidde-spesifikk merkevarebygging er funnet på tungen. Alt dette sitter på toppen av en polstring i full lengde som er dekorert med flekkdetaljer, en tradisjonell funksjon blant ACG-tema joggesko.

Hvis du ønsker å få tak i størrelsen? X Nike Air Huarache, den gode nyheten er at paret kommer til å gi ut 17. september utelukkende gjennom størrelse? Butikkplasser så vel som online, så sørg for å holde det låst på best her hos den eneste leverandøren for alle de siste nyhetene, så vel som oppdateringer angående denne utgivelsen, så vel som så mange flere. Mens du er her, må du huske å inspisere Stussys nyeste Gore-Tex-samling!

Bilde gjennom størrelse? Størrelse? x nike air huarache

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post