Air Jordan 1 Mid Se “Union Black Toe” er fremdeles tilgjengelig!

Vi kan ikke tro at Air Jordan 1 Mid Se “Union Black Toe” fremdeles er tilgjengelig! Uten et spørsmål en av de mest populære midtfargene som skal avta i år, hvis du ikke taklet å beskytte et par tidligere denne sesongen, må du ikke bekymre deg, da du fremdeles kan politibetjent på Foot Locker UK Best Now!

“Union Black Toe”, som tar stil -signaler fra Union LA -partnerskapet fra 2018, er malt i en rent kuttet fargeplan som kombinerer svart, grå, så vel som hvit i tillegg til en smule rødt på hælen for stort mål. Arbeidet med en smørete glatt semsket base, dette er lagt av premium tumlet skinn i ankelen, sidepaneler, så vel som tåboks, mens nylon også har et fleksibelt utseende og følelse.

Nedenfor nedenfor vil du oppdage en sinnsykt behagelig Nike Air mellomsåle som er ideell for alle typer anledninger, så vel som for å avrunde alt av, en slående svart swoosh -skudd over lateral så vel som mediale sidepaneler, og avslutter den legendariske Air Jordan 1 design.

Hva er det ikke å like med Air Jordan 1 Mid Se “Union Black Toe”? Tilbyr for en utrolig begrenset tid over på Foot Locker UK, stopp det du gjør så bra som politibetjent best nå! La oss forstå om du håndterte for å få din størrelse, så vel som mens du er her, kan du også ta ditt beste utseende ennå på Air Jordan 1 High OG “Tokyo”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post