Mr. Doodle X Puma -samlingen er like livlig som den får

Mr. Doodle X Puma Collection må være et av de mest livlige partnerskapene i historien. Laget i samarbeid med den London-baserte artisten, Sam Cox populær for å produsere mansjettillustrasjonene på hvilken overflate han kan finne. Fra kjøretøy til møbler tilfører han nå talentene sine på fire Puma -silhuetter, så ta ditt aller første titt!

Bestående av RS-2K, Sky LX Low, så vel som Mile Rider, fungerer samlingen på en ren hvit base samt pyntet med Mr Doodles kunstverk gjennom. Fra lærpanelet til EVA mellomsoller har hver silhuett sitt eget distinkte håndtak talentet hans, så vel som det er vist frem på en enkel, men slående måte som ikke er så bra i din avtale med som noen kunstnerkollabs kan være.

Bilde gjennom Puma

Bilde gjennom Puma
Aksentret med en smule “Dragon Fire” Orange i socklineren for å representere Coxs signaturhårfarge, og sorten inkluderer også et par Leadcat 20 sandaler for alle sommerbehovene dine.

Mr. Doodle X Puma -kolleksjonen er å slippe sammen med klær så vel som tilbehør, og sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren hvis du vil ha et par i sesongens rotasjon. La oss forstå hvilken du vil ta tak i, så vel som i Associated News, ta en sniktitt på J.Cole X Puma RS-Dreamer “Blood, Sweat så vel som tårer”!

Bilde gjennom Puma

Bilde gjennom Puma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post