Ronnie Fieg avslører Kith X Nike Air Force 1 “Knicks” samarbeid

Ronnie Fieg er et kjent navn til sneakerheads i dag – nemlig, med strømmen av samarbeidet han brukte med Swoosh-merkevaren gjennom årene. Den amerikanske fottøydesigneren har jobbet med ulike tider på Air Force 1, med de mest ønskede designene som er begrenset edition, som er eksklusive til Kith Store åpninger, for eksempel Kith AF1 “Hawaii”, “Paris”, “Ny”, så vel som “Japan”.

Når det gjelder hans mest nåværende ta på den tidløse basketballprofilen, er Kith X Nike Air Force 1 “Knicks” bare i tide for New York Knicks ‘juledag match-up mot Atlanta Hawks.

falsk

Paret sport en fullkorns skinn øvre i svart, forlater Swoosh-logoer på lateral, så vel som mediale sider for å gi en pop med kontrast med en blank blå, så vel som oransje overflate i en feilaktig måte som en nikk til knicks ‘ signatur uniform farger. Disse co-merkede luftvåpen 1S er totalt med en NYC Swoosh-motiv brodert på lateralhælene i hvitt, så vel som oransje fargetoner, med alle tre fargene påpekte utnyttet på tungen branding. Også en isete blå gummi yttersåle.

Vil du copping kith x Nike Air Force 1 “New York Knicks”? Pass på at du holder deg låst i beste her på den eneste leverandøren for å holde deg i forståelsen av alle de nåværende Nike-utgivelsene. I relaterte nyheter er offisielle bilder av Stüssy X Nike Air Force 1 midt samarbeid!

Bilde gjennom ronniefieg.

Bilde gjennom ronniefieg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post