Her er aksjetall for Yeezy Boost 350 V2 Sesame

i forkant av neste ukes lansering verdensomspennende, de fleste av dere lurer på akkurat hvor enkelt det vil være å sikre Yeezy Boost 350 V2 Sesame. Tross alt er dette en av de mest etterspurte fargene for 2018 – det ser ut til at alle vil ha et par!

Den offisielle introduksjonen skjer på Black Friday, men tombolaer er allerede online for denne myke yeezy. Med en tannkjøtt yttersåle så vel som tonalfarget Primeknit, er den definitivt langt mer bagatellisert enn slike som Yeezy Zebra eller til og med Butters. Mens mange er raske med å merke Kanyes Adidas kollaps som “død!”; Det ser ut til at etterspørselen aldri har vært sterkere. I følge en fersk meningsmåling håper mer enn 60% av sneakerheads til politibetjent Yeezy 350 sesam.

Med så mye hype, vil det være tilstrekkelige størrelser å gå rundt?! Vel, ifølge en sneaker -lekkasjekonto, vil det være 22 823 par av Yeezy sesam som treffer Adidas EU. Det er nesten halvparten av mengden av Yeezy 700 Mauve. Det blir verre for adidas oss med bare 9 657 pakket på stedet. Når det er sagt, vil disse tallene sannsynligvis endre på flukt så mye som lansering.

Nøyaktig samme lekkasjekonto ga tall for det kommende Yeezy 500 -saltet. Hvis denne informasjonen er riktig, vil over 37 000 par bli tilbudt via Adidas EU.

For de som håper å politisere, kan disse tombolaene være ditt fineste håp om å beskytte et par. I tillegg til å holde den låst til @thesolesupplier for mer breaking -oppdateringer rundt denne utgivelsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post