Forbered deg på vintersesongen kjølig med Ultimate X Timberland høst 2021

I samsvar med introduksjonen av forrige ukes Ultimate X The North -avtale med samlingen, er Ultimate når du igjen jobber sammen med kjente allierte for høsten 2021. Denne nyeste ultimate x Timberland Collection kan skilte med en rekke koselige så vel som komfortable utseende som er satt over en rekke yttertøy -silhuetter.

Ledende rekkevidden ser vi forskjellige iterasjoner av en reversibel ripstop -jakke. På aller første side sports jakken 4 frontlommer i tillegg til Timberland -logoen på brystet, så vel som en samarbeidslogo på ermet. I tillegg har bakerste et stort samarbeidslogo bakstykke. På baksiden har jakken et fleeced ytre i tillegg til et alt-over Timberland-oppskrift.

Bilde gjennom ultimate
Andre steder i samlingen ser vi matchende reversible ripstop-bukser, en rekke rugby-skjorter, hettegensere, 2-i-1 øreflipp camp cap samt beanies. Sammen med dette fungerer valgte stykker spesielle 3M reflekterende logoer, ideelle for å stå fra hverandre på mørke vintersesongkvelder.

Bilde gjennom ultimate
Som vanlig har Ultimate også valgt et stort utvalg av nyanser så vel som fargetoner for fargepaletten. Den fulle Ultimate X Timberland -kolleksjonen har nettopp falt på internett så vel som i Ultimate Stores, så hvis du vil være politibetjent, sørg for at du er rask! I Associated News, her er grunnen til at Ultimate er i ferd med å ende opp med å bli mye vanskeligere å politisere.

Bilde gjennom Supreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post