Full liste over tombolaer for Skepta X Nike Air Max Deluxe SK

I forkant av den offisielle utgivelsen lørdag 8. september, her er en full liste over lodd for Skepta X Nike Air Max Deluxe SK.

Den tredje samarbeidende treningsinstruktøren fra King of Grime ser ut til å være en mer veldig vellykket utgivelse. Et statisk trykk strekker seg over den tøyelige neopren av Air Max 98. Spesiell beskrivelse hyller de sene netter på veien med uttrykket “Never Sleep on Tour”; trykt langs sideveggen. Den stealthy Colourway får et dynamisk farge av fargen til mellomsålen som har rødt.

Det er ikke noe triks at Skepta liker en kjent Nike -trener. Det ville forklare hvorfor han valgte å kollapse på Air Max 98 – en sko som er 20 år gammel, men likevel like tidløs som alltid. Med så mye hype på kjøreturen like mye som dette introduserer så vel som aksjemengder som forventes å være begrenset, ser dette ut til å være en utsalg til.

Disse Skepta X Air Max Deluxe Raffles inkluderer hva som helst fra butikken til på internett så vel som Instagtam. Fortsett å inspisere mer etter hvert som mer blir lagt til på flukt så mye som lansering.

på nett

SLUTT. Lanserer

Fotdistrikt

Naken

Nike Sneakrs UK (kommer snart)

En blokkering

Sivasdescalzo

Sneakersnstuff

Slam Jam Socialism

I butikken

Footpatrol

NikeLab

Patta

Bare USA

Bodega

KITH

Husdyr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post