Det beste utseendet ditt ennå på Yeezy Foam -løperen “Vermilion”

Yeezy Foam -løperen “Vermilion” er allerede kalt den moderne “Red October”, og det er ganske enkelt å se hvorfor. Først ertet for over ett år siden tilbake i mars 2020, dette må være de mest iøynefallende fargene for å nå Kanye Wests kontroversielle tette, og for å være ærlig, tror vi det kan være den beste ennå.

Bilde ved hjelp av adidas
Int’l frakt

Se mer

“Vermilion” har en EVA- og algekonstruksjon som resulterer i en elegant og bærekraftig struktur som garantert vil bane vei for fremtiden for fottøy. Overdimensjonerte perforeringer tar veien gjennom skum RNNRs øvre, med spesielle store ved hælen for et utseende som harkens tilbake til 700.

En serie med tre hull kan finnes langs sidevegger som et nikk til Adidas berømte tre stripe -merkevarebygging, og avrunding av denne Yeezy er en ekstra tykk mellomsåle som bruker en skandaløs mengde komfort med hvert trinn. Hvis du ikke har brukt et par av disse ennå, må du virkelig prøve dem til å tro hvor dempede de er.

Bilde ved hjelp av adidas
Int’l frakt

Se mer

Adidas Yeezy Foam Rnnr “Vermilion” er satt til å lande 29. oktober, av denne grunn til at mange av dere kaller det den nye “røde oktober”. Sørg for å holde den låst på den eneste leverandøren for din beste sjanse til å få tak i et par, og mens du er her, kan du like gjerne se nærmere på Yeezy Improve 350 V2 “Beluga RF”!

Bilde ved hjelp av adidas
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post