Først se på Union La X Air Jordan 4 SP “Off Noir”

Ryktene om et Union La X Air Jordan 4 SP -partnerskap har gjort sine runder fordi i fjor sommer, så vel som fordi vi ikke har hatt ingenting Imidlertid lekker så vel som teasere, frem til nå. For aller første gang noensinne kommer vi på nært hold med den faktiske skoen, så vel som den har utløst snarere en oppsving blant sneakerheads overalt.

Bilde gjennom upcycle.sneaks
Bilder med tillatelse fra Sneaker Insider @upcycle.sneaks, “Off noir” har en premium semsket skinn samt passer sammen med kontraststing som løper gjennom. Med nøyaktig samme farge blokkerte estetikk som Ulas Air Jordan 1 fra 2018, vil du også oppdage halvtranslucente gummiaspekter, type som den hvite X Air Jordan 4 “seil” som til slutt falt i løpet av helgen.

Nedenfor nedenfor vil du oppdage en off-white Air mellomsåle for en sparsom stemning, samt en spesiell co-merkede hangtag kan også oppdages som pryder de øverste øyene. For å avrunde alt av, treffer et stort “Nike Air” -merket hælen og avslutter designet.

Bilde gjennom upcycle.sneaks
Union La X Nike Air Jordan 4 SP “Off Noir” slipper sammen med en “Guava Ice” -variant. Tvilsom Crep, så vel som i Associated News, faller Off-White X Air Jordan 4 “Bred” senere i år!

Bilde gjennom upcycle.sneaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post