Massimo Osti’s ST95 returnerer etter en 20 års hiatus

sjanser er, hvis du er en fan av enten stein øy eller c.p. Selskapet, du er kjent med Massimo Osti. Den banebrytende plaggingeniør og designer var direkte ansvarlig for suksessen til begge merkene på grunn av hans vitenskapelige og spesielle produksjonsteknikker. Med det sagt, er få kjennskap til sine verk på merkevaren ST95, men ikke bekymre deg hvis du ikke er heller, da merket nå er satt til å gjenoppstå for første gang på over 20 år.

Først lansert tilbake i 1995, var ST95 kjent for sin ungdommelige estetiske blandet med en signatur osti-stil. Merket er nå satt til å bli født igjen under driften av Christopher Raeburn og vil se på klassiske militære og utilitariske silhuetter for inspirasjon.

Denne nyeste kapselen ankommer med en trio av elegante yttertøys silhuetter, som alle kommer med et arrangement av tekniske og utilitære detaljer. En rekke lommer, glidelåser og vindiver er sett i tillegg til å markere den militære estetikken.

Full ST95 Relaunch Capsule kommer til å velge utvalgte britiske kjøpmenn som hofte innen de kommende dagene, en bredere utgivelse over hele Europa er også i verkene for 2022. I andre nyheter er en Salehe Bembury X Canada Goose-samarbeid angivelig i verkene.

Bilde ved hjelp av ST95

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post