A Ma Maniére X Air Jordan 1 High er på vei

Når det gjelder de mest innflytelsesrike AJ3 -samarbeidene som noen gang er gjort, er det vanskelig å ikke nevne A Ma Maniére X Air Jordan 3 som falt tidligere i år. En sneaker inspirert av de sterke kvinnene i livene våre, kom den på et tidspunkt da vi trengte det mest. Nå kommer James Whitner og hans Atlanta -baserte etikett tilbake med en oppfølger med A Ma Maniére X Air Jordan 1 High – og vi tar vårt første blikk ennå!

Etter den samme rene fargepaletten som den nevnte Air Jordan 3, er dette malt i en skarp “seil” -farge som tar veien over den smørete glatte semsketrike konstruksjonen. Detaljer med maroon skala finner du rundt ankelen så vel som på Nike Swoosh som elegant glir over sidene og mediale sidepanelene. Dette kompletteres med et par flate snøringer og en gummi yttersåle under føttene som vakkert linjer den off-white Air mellomsåle.

Bilde ved hjelp av fxxkvlogvi
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av fxxkvlogvi
Int’l frakt

Se mer

Selvfølgelig ville det ikke være en kollaps fra AMM uten å bli fylt full av fantastiske små detaljer. For eksempel prydet merkevaren “A Ma Maniére” tungen i en håndskrevet skriptfont, og rundt den indre ankelklaffen til Air Jordan 1 sitatet “Du må forvente ting av deg selv før du kan gjøre dem.” kan bli funnet komplett med Michael Jordans signatur.

En utgivelsesdato er ennå ikke kunngjort offisielt for disse, men ryktet sier at A MA Maniere x Nike Air Jordan 1 High “Sail” vil lande før årets slutt. Gi oss beskjed hvis du tror at dette lever opp til AJ3, og mens du er her, kan du like gjerne ta ditt beste utseende ennå på Air Jordan 1 High OG “Håndlaget”!

Bilde ved hjelp av fxxkvlogvi
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av fxxkvlogvi
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post