Float Like A Butterfly med denne Patta X Peter Angelo Simon “Muhammed Ali” -samlingen

I samsvar med utgivelsen av deres partnerskap med italienske tekniske plagggiganter C.P. Forretning tidligere denne uken ser det ut til at Patta ikke viser noen indikasjoner på å bremse i sommer! Det Amsterdam -baserte merket har slått seg sammen med Brooklyn fant den profesjonelle fotografen Peter Angelo Simon samt utgiver Reel Art Press for å gi en liten kapselkolleksjon som hyller ingen ringere enn Muhammed Ali.

I sin lange så vel som den berømte karrieren har Peter Angelo Simon fanget noen av de største navnene i både idrett så vel som popkultur med tungvektboksende legende Muhammed Ali som et av de mest bemerkelsesverdige eksemplene. Ved å bruke bildene fra Simons bok Muhammad Ali: Fighter’s Heaven, har trioen jobbet sammen for å gi en kapselkolleksjon som består av fire forskjellige svetter samt T-skjorter. Med tittelen “Patta Fighter’s Heaven”, er denne kollapsen en må politibetjent for alle typer fan av den fantastiske vitenskapen.

Bilde via Yamadu Roos
De fire stilene fungerer Simons bilder av Ali dekorert over dem med “Fighter’s Heaven 1974” trykt på tvers av private plasseringer. I tillegg til dette, viser signaturen Patta -logoen seg på hvert plagg. Fargekombinasjonen består av tre nøytrale farger med svart, lynggrå så vel som hvite alt som tilbys.

Bilde via Yamadu Roos
Den fulle samlingen vil bli tilbudt via Patta Webstore 29. mai. La oss forstå om du takler å kopiere noe, så vel som å huske “flyte som en sommerfuglstikk som en bie”! I andre nyheter forblir den eneste leverandøren tro mot laget med Nike Dunk!

Bilde via Yamadu Roos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post