New Balance 991 “20 -årsjubileum” -pakken blir avslørt i to farger

hvis det er en ting sneakerheads ser frem til foruten fremtredende partnerskap så vel som gjenoppliving av legendariske silhuetter, det ville være jubileumsutgivelseslekker som er like utfordrende for Få som alle typer andre begrensede utgaver. Bostonbasert fottøy -etikett New Balance er satt til å introdusere massene ekstremt snart, og feirer 20 -årsjubileet for deres fremtredende NB991 -design i to spektakulære colorways: “Earth Grey” så vel som “emaljeblå”, begge garantert å trekke inn et betydelig nivå av nivå på hype.

Det er vanskelig å avvise at 992 -designet var populært i fjor, men det er tid for 991 å ta søkelyset i år. Disse fitnessinstruktørene flaunting A Made in UK-konstruksjonen, og er fint laget av ultra-pustelige passform sammen underlag, samt møblert med premium svineskinnoverlegg, general får frem en high-end sneaker-stemning. Begge nyter spektakulære nostalgiske grå nyanser som speiler den originale fargen da den debuterte for flere år siden, en lysebrunlige overflaten mens mørkere toner av grått land på passformene sammen.

Mens merkevaredetaljer på det aller første paret bevarer sin mørke fargepalett, er sistnevnte dekorert med teal aksenter for en kontrast som er sikker på å snu hoder hvor du går, dette inkluderer sportsklærgigantens “N” -logo på sidepanelene, inne i tungen Etikett så vel som “2001” brodert på hælpanelet som nikker til sin opprinnelige utgivelsesdato. Den legendariske stilen videreføres nedenfor med en dobbelt-tonet brunfarge så vel som skarp hvit mellomsåle som huser den øvre, så vel som utstyrt med abzorb-dempende innovasjon som lover absolutt trøst hele tiden lang.

Hvis du ønsker å legge til disse sparkene i samlingen din, blir den nye balansen “20 -årsjubileum” -pakke arrangert for en verdensomspennende utgivelse 26. februar. I tilknyttede nyheter kan du også se bedre på de 15 nye dråpene og omstartene fra New Balance som vil øke skospillet ditt.

Bilde gjennom New Balance

Bilde gjennom New Balance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post